Perhehoitoyksikkö Pihlaja

 Kuvituskuva

Tarvitsemme nyt enemmän kuin koskaan uusia sijaisperheitä ja tukiperheitä lapsille ja nuorille!

Oletko sinä miettinyt sijaisvanhemmuutta tai tukiperheeksi ryhtymistä?

Jos vastasit kysymykseen kyllä tai vaikka vasta mietit asiaa - laita meille hakemus ja/tai tule kuulemaan, kysymään ja keskustelemaan lisää sijaisvanhemmuudesta Pihlajan infotilaisuuksiin, joita Rekrytiimimme järjestää pitkin vuotta.

Hakemus sijaisperheeksi, lyhytaikaiseksi perheeksi, sijaishoitajaksi tai tukiperheeksi:

Lähetä meille hakemus. Lisätiedot hakemuksen lähettämiseen  löytyy täältä. Otamme teihin yhteyttä, kun hakemus on saapunut Pihlajaan.

Tulossa olevat infotilaisuudet:

1.10. klo 17.30-19.00 Riihimäen kirjasto, opintosali, 1krs. 

1.10. klo 18.00-19.30 Jokelan kirjasto/Tuusula

Infotilaisuuksiin ei tarvitse ilmoittautua.

Valmennukset

PRIDE-valmennus, tiedustelut: Sosiaalityöntekijät Terhi Tammela, terhi.tammela@keusote.fi ja Tiina Leppänen, tiina.leppanen@keusote.fi

Tukiperhevalmennus, alkaa syyskuussa 2019, ryhmässä on vielä tilaa. Tiedustelut ja ilmoittautumiset: Sosiaaliohjaaja Sari Holmi, sari.holmi@keusote.fi.

Sijaishoitajien valmennus, alkaa lokakuussa 2019, ryhmässä on vielä tilaa. Tiedustelut ja ilmoittautumiset: Sosiaaliohjaaja Tuija Toivonen, tuija.toivonen@keusote.fi.

Nuoren sijaisvanhemmaksi, 26.10. ja 16.11.2019. Tiedustelut ja ilmoittautumiset viimeistään 13.10.2019 mennessä, sosiaalityöntekijä Tiina Leppänen, tiina.leppanen@keusote.fi.

Kaikki valmennuksemme ovat osallistujille maksuttomia.

Pihlajan esite: 

Kerromme mielellämme lisää, soita meille Pihlajan päivystykseen, arkisin klo 9-15, p. 040 155 4411 tai laita sähköpostia: pihlaja@keusote.fi