Mitä haluamme olla ja millaiseksi haluamme tulla?

Valtakunnallisen maku-sote-hankkeen siirryttyä tulevaisuuteen, meillä on mahdollisuus tehdä yhtymästrategiastamme Keusoten näköinen. Valinnat ovat omissa käsissämme siitä, minkä suunnan strategiaamme haluamme, ja mitkä kunniakkaat kärkitavoitteet toiminnallemme asetamme.

Kainostelu sivuun – lähtekäämme rohkeasti tavoittelemaan sitäkin, mistä muualla vasta haaveillaan. Paras asiakaskokemus, haluttu työpaikka, kilpailukykyiset palvelut ja edelläkävijyys yksilöllisessä ja ennakoivassa hyvinvointiteknologiassa – tässä muutamia kärkitavoitteiden ituja kertomaan, mistä on kysymys. Meillä jokaisella keusotelaisella tulee olemaan se mestaritekijän paikka siitä, miten strategiamme linjaukset ja tavoitteet toteutuvat omassa työssämme. Pienetkin teot kertautuvat isoina vaikutuksina. Halutun suunnan ja määränpään saavuttamiseksi tarvitaan Keusote-laivan koko miehistö – yhdessä tekemällä pääsemme eteenpäin.

Meillä on menossa muitakin isoja valmisteluja kuten kuntayhtymän johtamisjärjestelmän luominen, jotta toimintamme olisi sujuvaa. Haluamme myös kehittyä ja siksi on tärkeää luoda asiakaspalautteen systemaattinen seuranta ja palautteen hyödyntäminen palvelujen uudistamisessa. Keskeistä asiakkaillemme ovat palvelujen saatavuus ja saavutettavuus, mutta myös palvelun oikea-aikaisuus kunkin tarpeiden mukaisesti. Tätä asiakasohjauksen isoa muutosta sisäisten integraatiopalveluiden palveluohjauksen porukka työstää yhdessä palvelualueiden ja muiden tahojen kanssa.

Kuntayhtymäämme rakennetaan kovalla vauhdilla ja monien kokonaisuuksien osalta yhtäaikaisesti. Näin on, sillä kaikkia näitä yhtymän osia tarvitsemme. Toisiamme tsemppaamalla onnistumme kyllä. 

Pirjo Vainio
Integraatiojohtaja

 

Päivitetty 14.5.2019 Tulosta

 
 


Sandelininkatu 1, PL 46
05800 Hyvinkää
kirjaamo@keusote.fi

Kuntayhtymän Y-tunnus: 2844969-4

 

 
Verkko-osoite ja tunnus:
OVT tunnus: 003728449694


Operaattorin (CGI) välittäjätunnus: 003703575029
Operaattori CGI Suomi Oy


Paperilaskut:
Keski-Uudenmaan sote ky
Ostolaskujen käsittely
PL 1, 05801 Hyvinkää


Laskujen liitteet lähetetään:
Keski-Uudenmaan sote ky
PL 46, 05801 Hyvinkää