Keusoten Tuusulan toimipisteisiin uuden ajan asiakas- ja potilastietojärjestelmä Apotti

Tältä sivulta löydät tietoa Apotista, hankkeen etenemisestä ja järjestelmän tulevasta käyttöönotosta.

Apotti-logo

Senioripariskunta katselee tablettitietokonetta sohvalla.Keusoten uusi, Tuusulan vanhat asiakas- ja potilastieto-järjestelmät korvaava Apotti-järjestelmä otetaan käyttöön keväällä 2021. Käyttöönotto on siirtynyt alkuperäisestä aikataulusta koronaviruspandemian vuoksi. 

Apotti on maailman ensimmäinen alueellisesti yhtenäinen sosiaali- ja terveydenhuollon tietojärjestelmä, joka korvaa lukuisia keskenään kommunikoimattomia ja osittain vanhentuneitakin nykyisiä järjestelmiä.

Uusi yhtenäinen asiakas- ja potilastietojärjestelmä tuo asiakasta tai potilasta koskevan tiedon ammattilaisen saataville tietosuojan sallimissa rajoissa hoito- ja palvelupaikasta riippumatta. Tällä on suuri merkitys asiakas- ja potilasturvallisuuden sekä hoidon ja palvelun laadun kannalta.

Naislääkäri tutkii vauvan korvaa korvalampulla.Apotissa ovat mukana Tuusulan lisäksi HUS Helsingin yliopistollinen sairaala, Helsinki, Vantaa, Kirkkonummi, Kauniainen ja Kerava. Muut HUS-alueen kunnat voivat liittyä hankkeeseen hankintasopimuksen mukaisesti.

Sivusto täydentyy hankkeen edetessä.

Päivitetty 24.3.2020 Tulosta

 
 


Sandelininkatu 1, PL 46
05800 Hyvinkää
kirjaamo@keusote.fi

Kuntayhtymän Y-tunnus: 2844969-4

 

 
Verkko-osoite ja tunnus:
OVT tunnus: 003728449694


Operaattorin (CGI) välittäjätunnus: 003703575029
Operaattori CGI Suomi Oy


Paperilaskut:
Keski-Uudenmaan sote ky
Ostolaskujen käsittely
PL 1, 05801 Hyvinkää


Laskujen liitteet lähetetään:
Keski-Uudenmaan sote ky
PL 46, 05801 Hyvinkää