Sairaalapalvelut

 

Terveyskeskussairaaloiden akuuttiosastot

Akuuttiosastot tarjoavat lyhytaikaista perusterveydenhuollon osastohoitoa. Potilaat tulevat osastolle terveyskeskuksen akuuttivastaanotoilta ja erikoissairaanhoidon päivystyksistä sekä erikoissairaanhoidon osastoilta. Hoito suunnitellaan yhdessä potilaan ja tarpeen mukaan hänen läheistensä kanssa. Hoitoa ja kuntoutusta suunnittelevat sekä toteuttavat useat eri terveydenhuollon ammattilaiset kuten lääkäri, sairaanhoitaja, lähihoitaja ja fysioterapeutti.

Alueellinen kotisairaala

Kotisairaala tarjoaa ympärivuorokautista hoitoa potilaan kotona. Potilaat ohjautuvat kotisairaalaan terveyskeskusten akuuttivastaanotoilta ja akuuttiosastoilta sekä erikoissairaanhoidon päivystyksestä ja osastoilta. Hoitoon tullaan lääkärin lähetteellä. Hoitokäynnit suunnitellaan yhdessä potilaan kanssa. Hoitoa voidaan toteuttaa kotikäyntien lisäksi myös polikliinisinä käynteinä kotisairaalan tiloissa.

Lääkärituki

Ympärivuorokautiset ja kotona asumista tukevat lääketieteelliset palvelut palvelevat Keusoten muita palvelualueita antamalla lääkäritukipalveluja esimerkiksi asumispalveluihin ja kotihoitoon.

Päivitetty 15.11.2019 Tulosta

 
 


Sandelininkatu 1, PL 46
05800 Hyvinkää
kirjaamo@keusote.fi

Kuntayhtymän Y-tunnus: 2844969-4

 

 
Verkko-osoite ja tunnus:
OVT tunnus: 003728449694


Operaattorin (CGI) välittäjätunnus: 003703575029
Operaattori CGI Suomi Oy


Paperilaskut:
Keski-Uudenmaan sote ky
Ostolaskujen käsittely
PL 1, 05801 Hyvinkää


Laskujen liitteet lähetetään:
Keski-Uudenmaan sote ky
PL 46, 05801 Hyvinkää