Hoitotarvikkeet


Hoitotarvikkeiden tilaus

Tilaa hoitotarvikkeita joko sähköisellä lomakkeella tai puhelimitse alueellisesta palvelunumerosta. Lomake ei vaadi vahvaa tunnistau­tumista ja sillä voit tilata tarvikkeet myös toiselle henkilölle. Voit tehdä tilauksen 24/7 silloin, kun si­nulle parhaiten sopii.

  • Tilaus sähköisellä tilauslomakkeella 

  • Tilaus puhelimitse numerosta 019 2260 201. Voit jättää numeroon takaisinsoittopyynnön tai tehdä tilauksen suoraan ääniviestinä.


Hoitotarvikkeiden toimitus

Hoitotarvikkeet toimitetaan en­sisijaisesti valitsemaasi Postin pa­kettiautomaattiin tai postitoimipis­teeseen, josta ne voi noutaa itselle sopivana aikana. Posti lähettää saapumisilmoituksen tekstiviestillä tai sähköpostilla. Vanha lähete toimii edelleen, sitä 
ei tarvitse toimittaa uudelleen.

Poikkeuksellisesti hoitotarvikkeet voidaan toimittaa suoraan kotiin, mikäli asiakkaalle on myönnetty tämä oikeus toiminta-­ tai liikkumiskyvyn rajoitteiden vuoksi.


Kenelle?

Pitkäaikaissairaat saavat perusterveydenhuollosta maksutta kotihoitoa ja terveydentilan seurantaa edistäviä tai toimintakykyä parantavia hoitotarvikkeita. Hoitotarvikkeiden saamisen edellytys on yleensä pitkäaikainen, ainakin kolme kuukautta kestävä tarve.


Hoitotarvikkeisiin tarvitaan aina lähete

Hoitotarvikelähetteen tekee terveyskeskuksen tai erikoissairaanhoidon lääkäri, sairaanhoitaja tai terveydenhoitaja hoitavasta tahosta riippuen. Hoitotarvikelähetteestä pitää käydä ilmi asiakkaan yhteystiedot, hoitotarvikkeen tuotetiedot ja tuotenumerot sekä kulutusmäärä. Lähete toimitetaan hoitotarvikejakeluun joko asiakkaan tai hoitavan tahon toimesta. Hoitotarvikejakelussa käytetään kulloinkin voimassaolevien hankintapäätösten mukaisia hoitotarvikkeita.

Voit toimittaa lähetteen sähköpostilla tai postitse: 

Sähköpostin liitteenä osoitteeseen: omahoitotarvikejakelu@keusote.fi

Postitse osoitteeseen: 

Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymä
Hoitotarvikejakelu
Hyryläntie 13 A, 04300 TUUSULA


Keskitetty alueellinen hoitotarvikejakelu käynnistyi 4.5.2020

Hoitotarvikejakelu toimii 4.5.2020 alkaen alueellisesti yhtenäisin tilaus- ja toimituskäytännöin koko Keusoten alueella. Hoitotarvikkeiden tilaukset tehdään sähköisesti keskitetyssä verkkopalvelussa tai puhelimitse alueellisesta palvelunumerosta. Samalla hoitotarvikkeiden jakelu yhtenäistyy.

Käytäntöjen yhtenäistäminen tarjoaa asiakkaalle joustoa hoitotarvikkeiden tilaukseen. Palvelun käyttö ei ole riippuvainen aukioloajoista ja toimituksen saa itseään lähellä olevaan toimituspisteeseen. Tilaaminen ei edellytä vahvaa tunnistautumista.

Alueellisella hoitotarvikejakelulla halutaan taata asiakaslähtöiset ja yhdenvertaiset palvelut kaikille Keusoten alueen kuntalaisille.

Päivitetty 4.6.2020 Tulosta

 
 


Sandelininkatu 1, PL 46
05800 Hyvinkää
kirjaamo@keusote.fi

Kuntayhtymän Y-tunnus: 2844969-4

 
Laskutus:

Verkko-osoite ja tunnus:
OVT tunnus: 003728449694

Operaattorin Telia/CGI tunnus:
003703575029


Verkkolaskulla näkyvä postiosoite / skannauspalvelu:
Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymä
003728449694
PL 299
02066 DOCUSCAN