Hammashoito

Hammashoidossa sinua palvelee joukko ammattilaisia: hammaslääkäreitä, suuhygienistejä, hammashoitajia ja välinehuoltajia. Palveluihimme kuuluvat esimerkiksi omahoidon ohjaus, hammaskiven poisto, juurihoito, hampaan paikkaus tai poisto yksilöllisen hoitosuunnitelman mukaan.

Hammashoitoon pääsee hoidon tarpeen mukaan. Hoidon tarpeen kiireellisyys arvioidaan puhelimessa tai asioimalla hammashoidon palvelupisteessä.

Kiireellisissä ja äkillisissä särky- ja tapaturmatapauksissa hakeudu hammaslääkäripäivystykseen.

Tilanteissa, jotka eivät vaadi kiireellistä ensiapua, soita oman asuinkuntasi hammashoidon ajanvaraukseen/neuvontaan tai asioi asuinkuntasi palvelupisteessä.

Suun terveyteen vaikutat sinä itse, joka päivä, omilla valinnoillasi. Terveellisillä elämäntavoilla ja hyvällä suuhygienialla on suuri vaikutus hampaiden ja suun hyvinvointiin, mutta myös koko terveydentilaasi. Katso, mitä voit itse tehdä suun terveytesi hyväksi.


Terveyspalveluissa on mahdollisuus tehdä puolesta-asiointisopimus: 12-17 -vuotiaiden tai yli 18-vuotiaan sähköiset palvelut tai terveyspalveluissa asiointia varten.

Puolesta-asiointisopimus

Terveysasema määräytyy asuinkunnan ja kotiosoitteen mukaan, ellei asiakas ole vaihtanut terveysasemaa erillisellä kirjallisella ilmoituksella.

Ilmoitus terveysaseman vaihtamisesta

Päivitetty 23.10.2019 Tulosta

 
 


Sandelininkatu 1, PL 46
05800 Hyvinkää
kirjaamo@keusote.fi

Kuntayhtymän Y-tunnus: 2844969-4

 

 
Verkko-osoite ja tunnus:
OVT tunnus: 003728449694


Operaattorin (CGI) välittäjätunnus: 003703575029
Operaattori CGI Suomi Oy


Paperilaskut:
Keski-Uudenmaan sote ky
Ostolaskujen käsittely
PL 1, 05801 Hyvinkää


Laskujen liitteet lähetetään:
Keski-Uudenmaan sote ky
PL 46, 05801 Hyvinkää