Uudessa hoitotarvikepalvelussamme teknisiä haasteita — tilannetta korjataan

Keusoten 4.5. käyttöön ottamassa hoitotarvikepalvelun puhelinjärjestelmässä on ollut teknisiä haasteita, jotka ovat viivästyttäneet hoitotarviketilausten käsittelyä ja toimituksia. Ongelmat ovat pääosin aiheutuneet uuden puhelinpalvelujärjestelmän käyttöönotosta, mikä on näkynyt myös Keusoten asiakaspalautteissa.

Puhelinpalvelujärjestelmässä olleet tekniset ongelmat ovat aiheuttaneet palvelukatkoksia ja puheluiden ruuhkautumista. Ilmenneet ongelmat on nyt saatu korjattua, ja järjestelmään on tehty myös muita palvelun toimivuutta ja sujuvuutta parantavia korjauksia asiakaspalvelun nopeuttamiseksi.

Hoitotarvikkeiden tilaus- ja toimituskäytäntöjen uudistamisen lähtökohtana on ollut asiakkaiden tarpeisiin vastaaminen. Alueellisella hoitotarvikepalvelulla halutaan varmistaa palvelun saatavuus kaikille Keusoten alueen kuntalaisille yhdenvertaisesti. Hoitotarvikkeiden tilaaminen on mahdollista ympäri vuorokauden ja tarvikkeet toimitetaan joustavasti asiakkaan valitsemaan Postin noutoautomattiin tai postitoimipisteeseen.

-Kun puhelinpalvelun tekniset ongelmat on ratkaistu ja uusi palvelumalli on tullut asiakkaille tutummaksi, tulevat palvelun hyödyt asiakkaille paremmin esille, kertoo Keusoten johtava asiantuntija Minna Lohtander.

Koronaviruksen aiheuttama poikkeustilanne on vaikeuttanut uudistuksen läpivientiä. Hoitotarvikejakelun uudistaminen nähtiin kuitenkin tärkeäksi, koska se palvelee erityisesti koronaviruksen kannalta riskiryhmään kuuluvia kuntalaisia.

- Postin jakelupisteiden aukioloajat ovat laajemmat kuin terveysasemien, jolloin asiakkailla on uudessa palvelumallissa paremmat mahdollisuudet valita asiointinsa ajankohta, sanoo palvelujohtaja Susanna Pitkänen.

Päivitetty 27.5.2020 Tulosta

 
 


Sandelininkatu 1, PL 46
05800 Hyvinkää
kirjaamo@keusote.fi
Vaihde p. 019 711 0000,
ma-pe klo 8-16

Kuntayhtymän Y-tunnus: 2844969-4

 
Laskutus:

Verkko-osoite ja tunnus:
OVT tunnus: 003728449694

Operaattorin Telia/CGI tunnus:
003703575029


Verkkolaskulla näkyvä postiosoite / skannauspalvelu:
Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymä
003728449694
PL 299
02066 DOCUSCAN