Keusote ja Keuda sopimukseen osaamisen kehittämisestä

Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymä (Keusote) ja Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä (Keuda) allekirjoittivat keskiviikkona 11.9.19 kumppanuussopimuksen, joka turvaa tulevaisuuden koulutus- ja kehittämispalvelut Keski-Uudellamaalla.

Kumppanuudella tavoitellaan keskinäisestä, pitkäjänteisestä ja tavoitteellisesta yhteistyötä ammattitaidon ja osaamisen ylläpitämisessä, osaamisen johtamisessa sekä uusien mallien kehittämisessä Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymän alueella.

Keusotessa työskentelee noin kolme ja puolituhatta henkeä. – Tulevaisuuden työelämän tarpeet muuttuvat. Yhteistyöllä voimme vastata tulevaisuuden tarpeisiin, mutta myös tämän hetken haasteisiin, joita esim. rekrytoinnissa on tällä hetkellä, kertoo kuntayhtymän johtaja Pirjo Laitinen-Parkkonen. - Tulevaisuuden sote-ammattilainen on moniosaaja, joka meidän on huomioitava osaamisen ylläpitämisessä, täsmentää Laitinen-Parkkonen.

Yhteistyössä pyritään Keusoten ja Keudan erityistarpeet ja liiketoimintastrategian huomioiviin toteutuksiin, kuten uusien pedagogisten koulutustoteutusmallien kehittämiseen ja testaamiseen, toiminnan tukemiseen ammatillisen koulutuksen keinoin, riittävän ja osaavan työvoiman saatavuuden turvaamiseen ammatillisen koulutuksen keinoin, ammatillisten urapolkujen mallintamiseen ja toteuttamiseen, rekrytoitavien henkilöiden muuntokoulutukseen, systemaattisten toimintatapojen ja laadukkaan toimintakulttuurin kehittämiseen.

Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä, Keuda on Keski-Uudenmaan johtava nuorten ja aikuisten ammatillisen koulutuksen järjestäjä. Keuda tarjoaa koulutusta kaikilla ammatillisen koulutuksen aloilla yhteensä 11 koulutusyksikössä sekä oppisopimuskeskuksen kautta.

–  Olemme iloisia, että saamme aloittaa Keusoten kanssa yhteistyön vaativan asiakaspalvelutyön osaamisen kehittämissä, toteaa koulutuskuntayhtymä Keudan johtaja Hannu Laurila. – Uskomme, että kumppanuutemme tuo uusia avauksia myös ammatillisen koulutuksen toteutusmallien kehittämiseen.

Kumppanuussopimuksen allekirjoittajina Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymän johtaja Pirjo Laitinen-Parkkonen ja Keudan johtaja Hannu Laurila.

Päivitetty 13.9.2019 Tulosta

 
 


Sandelininkatu 1, PL 46
05800 Hyvinkää
kirjaamo@keusote.fi
Vaihde p. 019 711 0000,
ma-pe klo 8-16

Kuntayhtymän Y-tunnus: 2844969-4

 
Laskutus:

Verkko-osoite ja tunnus:
OVT tunnus: 003728449694

Operaattorin Telia/CGI tunnus:
003703575029


Verkkolaskulla näkyvä postiosoite / skannauspalvelu:
Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymä
003728449694
PL 299
02066 DOCUSCAN